Numerologi: Hvordan vælger jeg det rigtige navn?
august 22, 2020

Numerologi: Hvordan vælger jeg det rigtige navn?

By Karin

Mange mennesker skifter navn flere gange i løbet af tilværelsen. Det kan der være forskellige årsager til – ægteskab, familierelationer, en ny start eller simpelthen bare fordi, du har lyst. Hvis du ønsker gode råd til, hvordan du vælger det rigtige navn, får du herunder en række gode råd.

Det er vigtigt, at du er tilfreds med dig selv og din tilværelse. Dit navn er din identitet, og når du skifter det, ændrer du på det, der bedst kan betegnes som værende dit personlige brand. Ifølge numerologien ændrer du din vibrationssammensætning, når du skifter navn, og det har en indflydelse på, hvilke energier du tiltrækker.

Navnet er din identitet

Når du vælger, at du vil skifte navn, er det en stor beslutning. Dit navn er din identitet, hvorfor det kan virke grænseoverskridende og endda ligefrem angstprovokerende, når du vælger at skifte dit navn.

Navneskiftet indebærer altså en stor omvæltning i tilværelsen, selvom du altid kan skifte tilbage, hvis du på et tidspunkt skulle fortryde. Men hvordan finder man egentlig frem til sit nye navn, hvis ikke man bliver gift og dermed blot skal skifte efternavn? Det får du svar på herunder.

Det er dig selv, der skal vælge dit nye navn

Selvom du vælger at købe en session hos en numerolog, betaler du ikke for, at vedkommende vælger et nyt navn til dig. Det er dig selv, der skal vælge dit nye navn. Det, du køber, er alle de numerologiske udregninger, der ligger til grund for de muligheder, du har, hvis du vil have et navn, der tiltrækker de rigtige vibrationer. Det er altså ikke således, at du bliver ’tildelt’ et nyt navn når du tager til numerolog. I stedet hjælper numerologen dig med, at veje for når det gælder dit drømmenavn indtil du er helt tilfreds og alle brikkerne falder på plads ifht. dit navnevalg. Du er heller ikke på nogen måde tvunget til, at gå med det navn som du og numerologen finder frem til – føles det forkert senere hen, så kan du altid vende tilbage eller simpelthen gå med noget andet.

Er det muligt at vokse fra et numeroskop?

Vi trækker den læring ud af vores navne, som vi i bund og grund har behov for. Når du begynder at overveje at skifte navn, er det typisk fordi, du har lært hvad du skulle af dit nuværende navn. Derfor er det et tegn på, at du er klar til at lære noget nyt.

Nogle mennesker er ligefrem bange for at skifte navn, når de har fået det ud af deres gamle navn, som de kunne. Det er dog vigtigt, at du ikke lader dig begrænse, hvis du vil nå dit fulde potentiale. Du kommer til at vokse frekvensmæssigt, hvorfor dit harmoniske numeroskop altid vil vokse sammen med dig.

Du behøver ikke at skifte navn

Selvom du har betalt for en session hos en numerolog, er det ikke ensbetydende med, at du skal skifte navn. Det er i sidste ende dig selv, der bestemmer, hvorvidt du skal skifte navn eller ej. Din beslutning bør blive truffet på et velfunderet grundlag, hvorfor du først reelt er i stand til at træffe beslutningen, når du har været til numerolog og undersøgt dine muligheder.