februar 26, 2021

Tips og tricks til den perfekte hjemme indretning

By Karin

I denne artikel vil vi komme ind på den perfekte nordiske hjemme indretning. Dansk design er kommet på mode i hele verden og det er der en grund til. Nemlig det klassiske look nordiske møbler giver indretningen hvilket er en nem måde, at opnå et topmoderne hjem på. Farverne i det nordiske hjem repræsenterer ofte ro og en følelse af, at have styr på tingene. Dette giver et bedre overblik over hverdagen og kan rent faktisk have stor indflydelse på success og glæde. Der findes ikke mange pangfarver i det nordiske design og dette er meget essentielt. Der kan forekomme farver, men de er nøje udvalgte og supplementere blot den mere æstetiske sammensætning. 

Tilføj en håndklædestige til badeværelset

Dette nye stykke håndværk er det nyeste inden for nordisk design og repræsentere nytænkning. Det er desuden et smart stykke møbel, da man kan bruge det til flere forskellige ting. Først og fremmest kommer det til gode, når man skal hænge håndklæder op. Mange har længe ventet på noget nyt i forhold til dette og endelig kan man nu investere i et nyt stykke håndværk. På toppen af stigen kan man tilføje lys og blomster og på den måde få det til, at se romantisk og stilet ud på samme tid. Stigen giver samtidig en komfortable og nem måde, at smide sit håndklæde over stigen uden, at det ser beskidt og rodet ud. Stigen er af Dansk design og produceret i eg og lakeret med den fineste olie. Den Danske design stil er helt unik og formår, at tænke ud af boksen og komme op med de nyeste design teknikker.  Find de bedste og nyeste håndklædestiger her.

Tilføj planter til hjemmet og opnå et naturligt touch

Det nordiske design er ofte forbundet med natur og rolige rammer. Derfor passer planter perfekt ind i Dansk design og kan nærmest kaldes essentielt i forhold til boligindretning. Det er en forholdsvis moderne ting, at have planter i hjemmet og det kommer mere og mere frem. Planter i hjemmet kræver viden om hvordan man tager sig af planter. Nettet tilbyder nem undervisning og man kan på ingen tid blive fritids gartner i hjemmet. Det kan være terapeutisk, at tage sig af planter og sørge for, at de har det godt. Derfor kan det kun anbefales, at man finder sine yndlingsplanter og begynder, at sprede liv i hjemmet. Udover stil og design giver planter også en bedre luft i rummet og hjælper med, at skabe CO2. 

Mal hjemmet i ekstraordinære farver

Der findes utallige farvesammensætninger og måder, at indrette væggene i hjemmet på. Det er derfor helt op til den individuelle hvordan dette kommer til, at se ud. Der er uendelige måder og stilarter til maling i hjemmet og der kan hentes meget inspiration i bøger og på nettet. Mange Danske indretningsstile involvere hvide vægge, men dette kan nemt supplementeres af sand farver eller pangfarver. Det er altså bare om, at komme igang !