gave til ham
september 1, 2020

4 gode bud på gaver, du kan give manden, der har alt

By Karin

Kender du en person, som aldrig ønsker sig noget? Enten er det fordi, han lider af uopfindsomhed, ellers er det fordi, han har alt, hvad han skal bruge. Uanset hvad kan det være vanskeligt at finde en gave til ham. Her får du derfor 4 gode bud på gaver, som du kan give til manden, der har alt.

Hvis du kender en person, der aldrig ønsker noget, er det nødvendigt, at du selv er kreativ. Det kan være vanskeligt, da man skal give gaver til både fødselsdage, fars dag, juleaften, jubilæer og lignende.

Derfor får du herunder en række gode bud på gaver, som du kan give til en person, der ikke ønsker sig noget. Det er gaver, som kan bruges, uanset om vedkommende ikke ønsker sig noget, fordi han har alt, eller om det blot er decideret uopfindsomhed.

#1: En weekendtur til udlandet

Alle elsker at komme til udlandet, og derfor er det en oplagt gave, hvis du kender en person, som ikke ønsker noget. Det skal naturligvis være en person, som godt kan lide at rejse, som du giver gaven, hvis den rent faktisk skal vække begejstring og glæde.

Vælg en weekendtur til en destination, som du har en idé om, at vedkommende gerne vil besøge. Du kan eventuelt tage med selv, hvis du ønsker det. Det kræver blot, at du har råd til at give sådan en gave.

#2: En kurv med forkælelse

Hvis du ikke kan finde på andet, er der altid den mulighed, at du laver en kurv fyldt med forkælelse. Vælg en masse lækre ting, som du ved, at gavemodtageren kan lide, og pak dem ind i en flot gaveæske eller -kasse.

Vælg en god kaffe, en lækker rom, noget chokolade, et par rene sokker og en masse andre ting, som du ved vil falde i god jord. Det hele handler om at kende modtageren af gaven godt nok til at vide, hvad han foretrækker, når den står på selvforkælelse.

#3: En tur ud at spise

Hvem kan ikke lide et godt måltid mad på en god restaurant? Det kan de fleste, og derfor er det en oplagt gave. Vælg en god restaurant, som du tænker, at gavemodtageren vil kunne lide. Det behøver ikke nødvendigvis at være en, som han har været på før, for hvem elsker ikke at blive overrasket?

#4: Gavekort på oprydning

Hvis der er tale om en person, som ikke selv kan lide at rydde op eller bare ikke får det gjort, kan du give et gavekort på oprydning. Det vil helt sikkert være en god gave, som han vil blive glad for. 

Du bør dog kun give den til personer, som ikke misforstår den – det kan hurtigt blive opfattet som om, vedkommende har et rodet hjem, så du bør træde varsomt, hvis du vælger at gå med denne gaveidé.