Boligindretning

Sådan skaber du en stemningsfyldt terrasse

Sådan skaber du en stemningsfyldt terrasse
4.3 (86.67%) 6 votes

Kribler det også i dig for at komme i gang med haven og i det hele taget bruge mere af din tid uden for under åben himmel? Så kan du godt begynde at finde havemøblerne frem og gøre din terrasse til et rart og hyggeligt sted at være. Få vores tips til, hvordan du indretter din terrasse, så du slet ikke kan lade være med at rykke derud, så snart vejret tillader det.

Invester i havestole, som du sidder godt i

Vil du forkæle din terrasse med nye havemøbler, kan det betale sig at gå efter nogle, hvor komforten er i top. Des bedre du sidder i dine havestole, des længere tid har du og dine gæster lyst til at blive siddende udenfor. Du kan få havemøbler i mange forskellige prisklasser, men der er altså ikke nogen tvivl om, at prisen i langt de fleste tilfælde også følger kvaliteten. Du kan heller ikke investere i nye havemøbler uden at finde de helt rette havehynder, der passer til.

Gå derfor ikke kun efter havemøbler, som er smarte og matcher din terrasse. Men mærk også efter, hvor stor en komfort de giver.

White Plates on Table

Skab hygge med en lun terrassevarmer

Er du en frossenpind, kan du få meget glæde af en terrassevarmer. Den spreder ikke alene varme på en kold aften, men den tilføjer også en stor portion hygge. Og mon ikke også flere af dine veninder vil sætte pris på at blive varmet lidt op, når I spiser ude på din terrasse eller holder en sommerfest ud på de sene nattetimer?

Gå efter en dekorativ terrassevarmer, som også gør noget godt for æstetikken på din terrasse – du kan eventuelt gå efter en af dem, hvor du kan se flammerne fare op. Den er flot at se på, når det bliver mørkt udenfor, og den gør det ekstra hyggeligt at sidde og drikke et koldt glas hvidvin sammen med veninderne eller kæresten ude på din terrasse. 

Gør din terrasse grøn med planter

Lige meget om du har en stor eller en mindre terrasse, er der rig mulighed for at skabe et grønt miljø derude. Plant dine yndlingsblomster i dekorative krukker – de er både nemme at holde og tilføjer et skønt grønt miljø på din terrasse. Du kan også gå efter trenden med planter, der hænger ned. Det giver et mere jungleagtigt look og kan også bidrage til den særlige stemning, som du gerne vil skabe på din terrasse.

Der er masser af smukke blomster at vælge mellem. Det er bare om at komme i gang med at plante og finde en kreativ måde, hvorpå du kan flette dem ind i indretningen på din terrasse. Vælger du havemøbler i flet, vil det matche perfekt med krukker i et flettet look – og sådan er der mange ting, du kan gøre for at få indrettet en smuk og stemningsfyldt terrasse, hvor du kan tilbringe de skønne, lange sommeraftener.   

Snake Plant Beside Taro and Palm Plant Near Gray Wall