Boligindretning

Indret råt og retro – Se billederne, priser og webshop!

Indret råt og retro – Se billederne, priser og webshop!
4 (80%) 3 votes

Elsker du at indrette råt og rustikt, men mangler du måske noget inspiration til, hvordan du kan gøre det? Så har vi samlet nogle fantastiske forslag til dig her.

En brændt vinhylde

Elsker du at nyde et glas vin med din kæreste eller med dine veninder? Og sætter du samtidig pris på at være omgivet af rustikke materialer, så er denne vinhylde netop for dig! Dette er den petit version – du kan også få den i dobbelt så stor, hvis du har behov for mere plads.

Related image
(coolshop.dk)

Vinhylden koster 795 kr., og kan blandt andet fås hos vinport.dk.

Klassisk retro møbel: Københavnerlampen

Den industrielle Københavnerlampe har fået et comeback eftersom den rustikke og retro stil er kommet tilbage i modebilledet.

Related image
(hinchelys.com)

Den er til den lidt dyre ende, og koster 3000 kr., men oftest kan du få den til halv pris via Downtown, som løbende kører tilbud på den. Men hold dig til, fordi den bliver hurtigt udsolgt.

Cocktail plakater

Hvis du er fan af cocktails, og nyder at drikke dem med dine nærmeste, kan det være sjovt at købe nogle retro plakater, som afspejler dette. På disse plakater som vi har fundet frem til jer, kan man også se opskriften på den cocktail plakaten forestiller, og på den måde har man altid opskriften ved hånden.

Image result for gin og tonic plakat
(minida.dk)

Plakaterne kan købes på minida.dk fra 129 kr. for den mindste størrelser. De har mange forskellige cocktailplakater at vælge i mellem, så du helt selv kan vælge dine yndlings cocktails.

Det rustikke plankebord

Hvis du vil gå all-in på den rå boligindretning, skal du anskaffe dig et plankebord. Det er et stort møbel, der med det samme vil skabe en hyggelig og rustik stemning i din bolig. Desuden opfører træsorter sig forskelligt, og der er derfor ingen plankeborde, der er helt ens.

Related image
(naturplank.dk)

Afhængigt af hvilken træsort du vælger, varierer prisen rigtig. Vi har nogle i produktionen, der har købt et plankebord fra Naturplank på 140 meter i længden. Det kan du få for 3200 kr., hvilket vi synes, er helt i orden for et plankebord af den kvalitet.

Usædvanlig tapet

Et rustikt hjem ligger også meget i de vægge, der er omkring en. Der er så meget plads på væggene, som man burde udnytte til at skabe en helt speciel stemning.

(nicetapet.dk)

Hos KunForKvinder er vi særligt vilde med dette tapet, da det både udstråler eksklusivitet, diversitet og hygge. Tapet er heldigvis idiotsikker at putte på væggen, og samtidig er det også billig vej til dit unikke boligudtryk. På Nicetapet kan du få netop denne rulle (og mange andre) til 300 stk. (hvis du har en væg, der er er ca. 2×3 meter).

Kæmpe krukker og planter

Der er ingen tvivl om at plantetrenden har vist sig at gå lige ind i danskernes hjerte, og mangler vælger derfor også en stor plante i en stor krukke, som kan stå og pynte i hjørnet. Dette er helt bestemt mest tiltænkt, folk der har flere kvadratmeter at lege med, da sådan en stor plante hurtigt kan optage super meget plads i en mindre københavnerlejlighed.

Related image
(houzz.dk)

Reto højtalere

Hvis vi skal snakke om de lidt dyrere tilføjelser til ens Reto hjem, er vi jo nødt til at fremhæve Marshall højtalerne. Det er nogle af de højtalere, der i højest grad udstråler retro og et råt look. Udover deres fantastiske ydre, lyder den samtidig utrolig godt.

Related image
(annedortheandersen.dk)

De findes i lidt forskellige prisklasser, da de har mange forskellige størrelser og funktioner. Vi har valgt at fremhæve deres originale version, da vi synes det er den, der er pænest og samtidig er den mere prisvenlig end de andre. Højtaleren kan købes i Elgiganten for 1500 kr.

Klassiske møbler

Selvom man skulle tro, at retrostilen i sofadesign var de ældre læder og brune sofaer, så er den moderne retrostil næsten helt det modsatte. I den moderne retrosofa ses der en tendens til at den skal være af stof eller velour, og at den skal være i en stærk farve.

Astha
(sofakompagniet.dk)

Vi elsker Sofakompagniet, fordi her kan du selv designe din sofa med eget betræk og ben, og du har derfor mulighed for at skabe den helt perfekte sofa. Prisniveauet er også fornuftigt på hjemmesiden. Vi har fremhævet vores yndlings sofa på hjemmesiden. Vi synes både, det er fedt, at den har plads til mange mennesker, den er prisvenlig og så har den det helt rette udtryk! Denne fremhævede sofa koster 5.999 kr. på deres webshop.

Rustikt ur

Den helt store trend indenfor retro og det industrielle look er beton. En rigtig god måde at få beton ind i boligindretningen på, er ved at købe et ur i beton.

House Doctor - Watch Vægur
(coolshop.dk)

Det ur, som vi har valgt at fremhæve koster 400 kr.

Hylder, hylder, hylder

Hylder kan gøre helt sindssygt meget ved et rum, og der findes så mange super fede hylder. Vi har valgt at fremhæve en køkkenhylde, som leger lidt med nye trends og brugsmetoder. Som i kan se på billedet, kan man både bruge hylden til krydderier, grydelapper, viskestykker og krukker. Den er derfor super smart og samtidig også meget rustik.

(sinnerup.dk)

Hylden kan både fås i sort og brun, og den koster 399 kr. i Sinnerup. Det er derfor en meget prisvenlig hylde, og samtidig er den nem at sætte op.

Hvis i nogle spørgsmål, så må i endelig bare skrive til os. Ellers kan i læse vores andre blogindlæg om boligindretning.