Boligindretning

Hjælp til indretning af stue: 7 skandinaviske ideer

Hjælp til indretning af stue: 7 skandinaviske ideer
4.7 (93.33%) 6 votes

Den minimalistiske og skandinaviske stue er blevet et hit, men det kan være svært at vide, hvor man skal starte i jagten på sin drømmestue. I denne artikel vil vi gå i gennem 10 forskellige boligideer til din stilfulde og nordiske stue.

En grøn stue

Skandinavisk stue er lig med grøn stue. Den vigtigste ingrediens til at skabe liv og hygge i dine boligomgivelser, er naturen. Du skal derfor ikke holde dig tilbage med, at pynte din stue med alle dine yndlingsplanter.

Skru op for langhårede tæpper

Tæpper og puder er helt klart et HIT i den skandinaviske boligstil. Det er en perfekt måde at samle hyggen på, og det giver også plads til alternative siddepladser ved sofaarealet. Lige nu er lammeskind og tæpper/gulvtæppe med lange hår supertrendy!

Kontrolleret rod

En rodet og sjusket stue kan hurtigt sætte en dæmper på inspirationen og de hyggelige stunder. Men omvendt kan en alt for minimalistisk stue virke alt for opsat og ikke føles hjemligt. Kontrolleret rod er derfor NØGLEN til et stilfuldt hjem med personlighed, drive og en følelse af hjemlighed. Det må gerne ligne, at der er personer, der bor i stuen! – Magasiner, bøger, instrumenter og flotte vaser er derfor your way to.

Rustik belysning i stuen

Den nordiske boligstil bærer i høj grad præg af en meget mandlig og rå facade. Det er i sær den industrielle københavnerlampe, som har vundet de danske hjerter. En murstensvæg med struktur er også et element, der ses mere og mere i de danske stuer.


Rustikt plankebord

Plankebordet er blevet et statement piece i stuen. Det fede ved plankeborde er, at ingen af bordene er ens, da alle træsorter er forskellige. Den neutrale og rustikke fremtoning gør det supernemt at indrette omkring den, hvis du elsker at udskifte dine garner, tæpper, sofapudder osv.

Den rå murstensvæg

Råt, Råt, Råt! Det er de ord, der er at bruge om den næste stilfulde idé. En rå murstensvæg er den ideelle måde at give din stue finpudset kant. Man kan ikke sjuske sig til looket, og man skal derfor have både tid og overskud til at give sig i kast med det store projekt.

Indret med stiger

At indrette sin stue med stiger kan for nogle virke en smule mærkeligt, men den er god nok. Stiger ser både, at din stue ser mere nuanceret ud, da flere materialer og former bliver udnyttet. Men det bidrager også i den grad til et praktisk formål. Du kan nemlig hænge tæpper, magasiner, aviser og små lysestager. Det er kun fantasien, der sætter grænser.