Kærlighed

9 gode råd til den helstøbte pigemiddag

9 gode råd til den helstøbte pigemiddag
4.6 (92%) 5 votes

Vil du invitere dine veninder på den mest gennemførte pigemiddag, så er vi klar til at hjælpe dig, da vi på denne side har samlet pigemiddag inspiration til dig.

Mild velkomstdrink

Når gæsterne begynder at ankomme, er det naturligt, at du skal kunne servere dem en form for drikkelse. Hvis du har planer om at i skal give den gas om aftenen, er det passende med en velkomstdrink. Vores absolut favorit drink er en vi selv plejer at lave her på redaktionen, men vi er ikke helt sikre på, hvad den hedder 😉

Vi plejer at blande gin, danskvand og hyldeblomst (evt. mynte) sammen, da denne drink føles meget let at starte ud med – og samtidig er den hammerlet at lave. Er du ikke den store danskvand-pige, så plejer vi også nogle gange at udskifte danskvand med Ginger Beer. Det kan dog godt være en drik, der deler vandene, så at have begge alternativer til rådighed er det bedste!

Budgetvenlig forret

En klassisk 3-retters menu behøver ikke at tage en evighed eller koste en bondegård. En budvenlig og nem forret, som vi elsker at lave, er rejecocktail. Det er så nemt og det ser flot ud. Lakseroulade er også en forret, som sidder i skabet hver eneste gang.

Relateret billede
(bog.dk)

Fyldig hovedret

Alt efter hvor mange personer i bliver, er det vigtigt, at man tænker nøje over, hvad man gerne vil servere til aftensmad. Vi kan godt lide at servere lasagne med massere ost på – både mornaysauce og mozzarella på toppen. Med lasagne kan du lave en stor portion mad ret billigt og nemt, og derfor synes vi, at det er en hel perfekt ret at servere. Hvis i skal ud og drikke alkohol, er det også vigtigt, at i får noget mad, som er mættende.

Billedresultat for lasagne
(knorr.dk)

Drikkelse under maden

Der skal naturligvis serveres noget drikkelse i løbet af middagen – og oftest bliver der serveret vin. Vi er ikke de største vinelskere, men vi spørger altid eksperterne til råds i diverse supermarkeder ect. På den måde sikrer man sig, at man køber en vin, som passer til de retter, man har tænkt sig at servere.

Flasker Vin, Vin, Rødvin, Flaske, Vin Flaskeholder

Dessert

Når det kommer til dessert, har vi den helt perfekte løsning til dig, og det ideelle med denne dessert er, at du kan lave størstedelen af den dagen før! Det er nemlig Creme Brulee. Det smager helt vildt godt, og dine gæster vil helt sikkert blive overrasket over dine madlavningsevner, når du serverer den for dem. Snart kommer et indlæg, hvor vi viser jer, hvordan vi plejer at lave vores Creme Brulee, så den har den gode konsistens, og er sprød i toppen.

Mad, Drikkevarer, Fløde, Creme Brulee, Dessert, Æg

Festlig op-pyntning

Hvis du selv vil have dine gæster skal kunne blande en cocktail, kan du altid servere gin & tonic. Her skal du som navnet antyder kun bruge gin og tonic. Her kan dine gæster også helt selv vælge doseringsforholdet.

Tip: Vi kan godt lide at blande gin med ginger beer, da tonic for nogle godt kan være en smule bitter.

Billedresultat for helium bogstaver
(pegani.dk)

Planlæg en blandet playliste

Dårligt musik kan hurtigt ødelægge en god stemning, og derfor er det vigtigt, at du allerede på forhånd har tænkt over, hvilket musik i skal høre. Måske burde du sætte dig dagen før og sammensætte en playliste, som har lidt af det hele. På Spotify kan man også dele sin playliste med andre, så dine gæster også har mulighed for lægge den musik, de godt kan lide ind på playlisten. Det er altid godt at have disse ting på plads, inden man inviterer.

Kom tættere på hinanden med aktiviteter

Den gode vært har nogle aktiviteter i ærmet, og derfor skal du naturligvis også have tænkt over aktiviteter, som i kan lave i løbet af aftenen. Det helt nye spil, som folk er begyndt at tage frem på sådanne aftenener, er hint. Det fungerer lidt ligesom gæt og grimasser og tegn og gæt. Det er en god måde at grine sammen på, og derfor kan det være en god ide at hive frem.

Relateret billede
(arnoldbusck)

Hvad skal der ske efter?

Mange vælger at holde en pigemiddag med det formål, at man skal videre ud i byen bagefter og hygge sig. Hvis der ikke er nogle i gruppen, som har taget stilling til, hvad der skal ske efterfølgende, kan aftenen hurtigt gå hen og blive dødkedelig. Som vært kan det derfor være en god ide at have overvejet et par muligheder, når gæsterne kommer. På den måde har man nogle forslag, som man kan præsentere for resten af selskabet.  

Har i andre gode råd til pigemiddagen, så del dem gerne i kommentarfeltet 😉